Cosi en uw KMO

 

 

Wij bevrijden u ook van formaliteiten in verband met het beheer van uw personeel.

 

We verwerken de prestaties van uw medewerkers en worden zowel uw interne als externe gesprekspartner.

 

Wij zijn de huisarts van uw bedrijf voor HR materies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Methodologie

Wanneer u een steen in het water werpt ziet u ook de cirkels in het water uitdeinen

COSI vertrekt vanuit zijn corebusiness om een correcte payroll op te leveren en extrapoleert zijn advies om uw HR topics met uw bedrijfsstrategie uitlijnen.

 

Dit is onze methodologie van cirkelvormige golven.

 

 

 

 

 

Opleidingen

Wij kunnen op maat opleidingen ontwikkelen in  timemanagement, leiderschap, evaluatiegesprekken, balie en verkoopstechnieken.

Deze opleidingen beperken zich tot de essentiële noden van uw bedrijf.

Op uw verzoek speelt een professionele acteur de rol van de klant om de impact van de opleiding te verhogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sociaal secretariaat

Sociaal secretariaat

Onze diensten zijn complementair aan die van uw sociaal secretariaat.

Het is aanbevolen dat u met een sociaal secretariaat werkt.  Maar bent u tevreden van de service? Betaalt u de juiste prijs?

Het sociaal secretariaat is nu uitgegroeid tot een leverancier van een diensten pakket namelijk loon berekening, sociale juridische dienst, externe dienst voor preventie, medische controles, verplichte verzekeringsrecht, selectie en aanwerving, vergoedingen enzovoort.

Betaalt u een all-inclusive service of heeft u een progressief tarief naargelang uw opties (basis berekeningen, verbrekingsvergoedingen,eindejaarspremie, economische werkloosheid, ASR, e – gov, enzovoort).

Met onze tool, COSI-SSA ( COSI sociale secretariaten Audit ), vergelijken we appels met appels. Wij sturen een offerte voor u aan verschillende sociale secretariaten en wij adviseren u in de uiteindelijke keuze.

Uw voordeel?

U kiest helemaal onafhankelijk de diensten die het beste voor binnen uw structuur passen aan de beste prijs.

 

 

 

 

 

 

Professioneele ervaring

 

Marc Coomans (eigenaar)

Na een graduaatsopleiding als maatschappelijk assistant, begon Marc zijn carrière in de non-profit sector reeds met het oog om service te verlenen.

Na een opleiding in communicatie technieken NLP en een postgraduaat in beheer en technische opleiding, zal Marc als zelfstandige trainer opleidingen gegeven voor BECI (Kamer van Koophandel van Brussel), Belgacom, Esso Retail Benelux en Johnson Matthey.

Daarna werd hij rekruteringsverantwoordelijke worden voor Karamba/Promo Sapiens een Sales en Marketing Agentschap.

Na een HR functie  bij Agoria en een post-licentie  in HRM zal hij HR Manager worden in de voedingsindustrie (bakkerijen en industriële gebak) en scheikunde (handelaar/reconditioonement).

Nadien was hij gedurende meer dan 6 jaar HR consultent in het “Flying Team” van een groot sociaal secretariaat. Hier had hij verschillende KMO's in zijn portefeuille in de volgende PC: 100, 118.03, 200, 218, 302, 307, ...

Andere consultants zijn inschakelbaar naargelang de opdrachten.